Trainingsvormen

Kies uw training

Trainingsvormen

Bij Van Dale Taaltrainingen kun je op verschillende manieren de taalcursus van je keuze volgen.

  Open groepstraining Privéles  
  Incompanytraining Maatwerk  

Open groepstraining

Je volgt een Van Dale Taaltraining in een groep, samen met andere mensen. Alle deelnemers worden van tevoren getoetst op hun taalvaardigheidsniveau. Cursisten in een groep hebben eenzelfde startniveau, maar kunnen een verschillende achtergrond hebben. Dit biedt gelegenheid tot het ontmoeten van allerlei verschillende mensen. De cursussen vinden plaats op een van onze locaties, door het hele land.

Wil je je aanmelden voor een open groepstraining? Meld je dan aan via deze website, via de knop Aanmelden bij de Van Dale Taaltraining van uw keuze. Bij iedere training staan de beschikbare locaties en data aangegeven.
[Terug naar boven

Privéles

Het is ook mogelijk om een Van Dale Taaltraining individueel te volgen. Je volgt hetzelfde programma, maar je krijgt op deze manier persoonlijke aandacht van de trainer. Als voorbereiding op de training maak je een toets om je startniveau te bepalen. Bij spreekvaardigheidstrainingen wordt er een telefonisch intakegesprek ingepland.

Wil je een individuele taalcursus volgen? Neem dan contact met ons op via 088-700 2888 of via het contactformulier.
[Terug naar boven]   

Incompanytraining

Onze taalcursussen zijn ook zeer geschikt om als groepstraining op kantoor te organiseren. Ook voor deze vorm van training geldt dat de deelnemers een gelijkwaardig startniveau moeten hebben. Daarom worden deelnemers van tevoren getoetst op hun spreek- en/of schrijfvaardigheid.

Wil je een incompanytraining boeken? Neem dan contact met ons op via 088-700 2888 of via het contactformulier.
[Terug naar boven]   

Maatwerk

Je wilt een training:
- toegepast op je persoonlijke werkzaamheden;
- met teksten in het jargon van je bedrijf en branche;
- op dagen en tijden die jou schikken;
- privé of samen met collega‘s;
- op een locatie naar keuze (ook in-company);
- rekening houdend met jouw taalniveau;
- van een trainer met ervaring in uw branche en/of functiegroep?

Dan kies je bij Van Dale Taaltrainingen voor maatwerk.

Voor je begint
Voorafgaand aan een maatwerktraining krijg je een intakegesprek en maak je (online) een schriftelijke toets. De resultaten van het intakegesprek en de toets geven inzicht in je leerdoelen, niveau, wensen en leerstijl. Je ontvangt vervolgens een trainingsadvies met bijbehorende offerte. Indien je met een of meer collega’s de training wilt volgen, doen wij een voorstel voor een groepsindeling gebaseerd op startniveau en leerdoelen. Zodra je akkoord bent, plannen wij de training. Dit alles kan op zeer korte termijn plaatsvinden. We hebben geen wachtlijsten!

Wil je een afspraak maken om je speciale wensen te bespreken? Neem dan contact met ons op via 088-700 2888 of via het contactformulier.
[Terug naar boven