Maatwerk/In-company

Maatwerk/In-company

Maatwerk NT1

Je wilt een training:
toegepast op uw persoonlijke werkzaamheden; toegepast op je persoonlijke werkzaamheden;
met teksten in het jargon van uw bedrijf en branche; met teksten in het jargon van je bedrijf en branche;
op dagen en tijden die u schikken; op dagen en tijden die jou schikken;
privé of samen met collega‘s; privé of samen met collega‘s;
op een locatie naar keuze (ook in-company); op een locatie naar keuze (ook in-company);
rekening houdend met uw taalniveau; rekening houdend met jouw taalniveau;
van een trainer met ervaring in uw branche en/of functiegroep? van een trainer met ervaring in jouw branche en/of functiegroep?

Dan kies je bij Van Dale Taaltrainingen voor maatwerk.

 

Voor je begint
Voorafgaand aan een maatwerktraining krijg je een intakegesprek en maak je (online) een schriftelijke toets. De resultaten van het intakegesprek en de toets geven inzicht in je leerdoelen, niveau, wensen en leerstijl. Je ontvangt vervolgens een trainingsadvies met bijbehorende offerte. Indien je met een of meer collega’s de training wilt volgen, doen wij een voorstel voor een groepsindeling gebaseerd op startniveau en leerdoelen. Zodra je akkoord bent, plannen wij in overleg met jou de training in.

Een vrijblijvende offerte ontvangen of heb je vragen? Bel ons op 088-700 2888 of stel je vraag via het contactformulierWij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 

In-company

Onze taalcursussen zijn ook zeer geschikt om als groepstraining op kantoor te organiseren. Ook voor deze vorm van training geldt dat de deelnemers een gelijkwaardig startniveau moeten hebben. Daarom worden deelnemers van tevoren getoetst op hun spreek- en/of schrijfvaardigheid. 

Een vrijblijvende offerte ontvangen of heb je vragen? Bel ons op 088-700 2888 of stel je vraag via het contactformulierWij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.