Taaltraining Zakelijk Nederlands

Kies uw training

Taaltraining Zakelijk Nederlands

Goede zakelijke communicatie kenmerkt zich door correct taalgebruik, schriftelijk én mondeling. Door een correcte toepassing van de Nederlandse spelling en grammatica, de juiste toon en een heldere formulering komt uw boodschap duidelijk en professioneel over.
 

Wilt u uw Nederlandse schriftelijke en mondelinge taal- en communicatievaardigheden verder professionaliseren? Bij Van Dale Taaltrainingen bent u aan het juiste adres.
 

Ga voor informatie en aanmelding naar:
>> Taaltraining Werkwoordspelling: begrippen en basisregels van de werkwoordspelling
>> Taaltraining Correct Nederlands: opfriscursus Nederlandse spelling en grammatica
>> Taaltraining Helder zakelijk schrijven: schrijfcursus voor helder formuleren en leesbaar schrijven
>> Taaltraining Zakelijke correspondentie: cursus schriftelijke communicatie van zakelijke brieven en e-mails
>> Taaltraining Masterclass Nederlands: cursus voor taal- en communicatieprofessionals
>> Taaltraining Zakelijk Nederlands voor anderstaligen - spreken: cursus professionaliseren van spreekvaardigheid in het Nederlands als tweede taal
>> Taaltraining Zakelijk Nederlands voor anderstaligen - schrijven: cursus professionaliseren van schrijfvaardigheid in het Nederlands als tweede taal
 

U kunt deze taalcursussen als groepstraining volgen op diverse locaties in Nederland. Daarvoor kunt u zich aanmelden via de knop Aanmelden bij de taaltraining van uw keuze.


Alle taaltrainingen zijn ook beschikbaar als incompanytraining of als individuele training. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via 088-700 2888 of via het contactformulier.