Van Dale Taaltrainingen op maat

Schrijf je regelmatig zakelijke teksten in het Nederlands (bijvoorbeeld beleidsteksten of adviesrapporten) en twijfel je soms over de juiste toon en/of de correcte toepassing van de Nederlandse spelling- en grammaticaregels? Wil je helder, aansprekend en klantgericht leren schrijven, toegepast op jouw persoonlijke werkzaamheden en in het jargon van jouw bedrijf en branche? Dan ben je bij Van Dale Taaltrainingen aan het juiste adres!

Naast open groepstrainingen biedt Van Dale Taaltrainingen ook maatwerktrainingen aan. Daarbij is veel mogelijk, van korte workshops tot lange trainingstrajecten. Vorm, duur en inhoud van de training passen wij volledig aan op jouw trainingsvraag of die van jouw organisatie. Samen met een trainer met ervaring in jouw branche/functiegroep ga je aan de slag, op dagen en tijden die jou schikken, privé of samen met collega‘s, op een locatie naar keuze.

Wij adviseren je graag over de juiste training

Voorafgaand aan jouw maatwerktraining krijg je een intakegesprek en maak je (online) een schriftelijke toets. De resultaten van het intakegesprek en de toets geven inzicht in jouw leerdoelen, niveau, wensen en leerstijl. Je ontvangt vervolgens een trainingsadvies met bijbehorende offerte. Indien je samen met je collega’s de training wilt volgen, doen wij een voorstel voor een groepsindeling gebaseerd op startniveau en leerdoelen. Zodra je akkoord bent, plannen wij je training in. Dit alles kan op korte termijn plaatsvinden (geen wachtlijsten)! 

Wil je een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via 088 - 700 2888 of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Naar de website van Van Dale Taaltrainingen >>>

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen

Bestel nu Van Dale Online professioneel totaal en profiteer tijdelijk van meer dan 45% korting. Je betaalt geen € 398,-, maar € 198,- voor een jaar toegang tot onder andere de Dikke Van Dale, Van Dale Synoniemen Online en de woordenboeken Duits, Frans en Spaans. Het abonnement stopt automatisch na 1 jaar. Bestel nu in de Van Dale Webwinkel.