Taaltraining Correct Nederlands

Taaltraining Correct Nederlands

Correct Nederlands

Deze privétaaltraining is bedoeld voor iedereen die extern moet communiceren en daarbij geen taalfouten mag maken, en voor iedereen die graag zijn kennis over de laatste spellingregels wil opfrissen. 
 

   Inschrijven Taaltraining Correct Nederlands Programma Taaltraining Correct Nederlands Agenda Taaltraining Correct Nederlands  


Met deze privétaaltraining spijkert u uw kennis van de Nederlandse spelling en grammatica weer helemaal bij. Een eendaagse opfriscursus Nederlands inclusief Van Dale Taalsnacks*. De kosten voor een privétraining Correct Nederlands bedragen € 895,- excl. btw (geen btw bij btw-vrijstelling). Dit is inclusief lesmateriaal. 


Voordelen Van Dale Taaltraining Correct Nederlands:
 Leer binnen 1 dag de spelregels van de Nederlandse spelling en grammatica
 Van Dale Taalsnacks inclusief eindtoets en Van Dale-certificaat* 
 Gegeven door de beste Belgische trainers
 Gratis Van Dale Taalhandboek Nederlands en toegang tot de Dikke Van Dale Online
 Bij u op locatie of online via Zoom

 Deze taaltraining is ook beschikbaar als incompanytraining. Neem voor meer informatie contact met ons op via +31 (0)88 700 2793 of via het contactformulier.


Taaltraining Correct Nederlands

Spelfouten en grammaticale slordigheden laten vaak een onprofessionele indruk achter bij de lezers. Andersom is de schrijver daarvan zich vaak niet (meer) bewust van de fouten die hij maakt, omdat hij de regels van de spelling en grammatica niet meer goed kent. Want hoe zat het ook alweer met het ‘kofschip’ of het ‘fokschaap’, die regel van de les Nederlands op school? Wanneer schrijf je woorden aan elkaar? En was het nou ‘een aantal is’ of ‘een aantal zijn’? Met de Van Dale Taaltraining Correct Nederlands spijkert u in één dag uw kennis van de Nederlandse spelling en grammatica weer helemaal bij.
*Van Dale Taalsnacks is een slimme trainingstool waarmee u na de training actief aan de slag gaat met uw fris opgedane kennis. Gedurende 15 weken worden online de taalregels herhaald met daarbij leuke en leerzame oefeningen. Gemiddeld 10 tot 20 minuten per week oefenen, wanneer het u uitkomt, en u hebt het helemaal onder de knie. Als afsluiting van de training kunt u online een eindtoets maken. Bij voldoende resultaat ontvangt u een Van Dale-certificaat.

U leert correct Nederlands schrijven. Na deze taaltraining kent u de regels van het Nederlands weer en weet u hoe u die moet toepassen om taalfouten te voorkomen. 

Kosten privétaaltraining: € 895,- excl. btw. Het genoemde bedrag is inclusief lesmateriaal, naslagwerken, Van Dale Taalsnacks en intaketoets. Er zijn geen additionele kosten.


Programma taaltraining
Deze taaltraining duurt 1 dag, van 09.30 tot 16.30 uur. Voorafgaand aan de training krijgt u online een intaketoets. Tijdens de training komen o.m. onderstaande onderwerpen aan bod.  
• Werkwoordspelling (persoonsvorm, gebiedende wijs)
• Vervoeging van Engelse werkwoorden (gedeletet of gedelete?)
• De tussen-n: aktentas of aktetas?
• Aan elkaar of los: management assistent of managementassistent?
• Woordcombinaties met er en te
• Leestekens: arbo-dienst of arbodienst, sms-en of sms’en?
• Hoofdletters en afkortingen
• Grammaticale valkuilen (als of dan, dat of wat, zijn of haar, hun of hen)

Gedurende de training krijgt u korte oefeningen om de regels in praktijk te brengen.


Van Dale Taalsnacks
: na uw training via een slimme trainingstool actief aan de slag met uw fris opgedane kennis.
Gedurende 15 weken worden online de behandelde taalregels in behapbare porties herhaald. Per taalregel een uitgebreide toelichting met daarbij leuke en leerzame onlinetaaloefeningen. Gemiddeld 10 tot 20 minuten per week oefenen wanneer het u uitkomt en u hebt het helemaal onder de knie.

Iedere week op dinsdag ontvangt u per e-mail een korte uitleg van de taalregel van die week. In die e-mail staat een link naar de onlinepagina met uitgebreide uitleg en bijbehorende oefening.

De wekelijkse oefeningen bestaan uit 10 oefenzinnen. Elke oefenzin wordt herhaald zodat u de taalregel ook echt onder de knie krijgt. Oefenzinnen die fout beantwoord zijn, worden daarbij vaker herhaald. Wij raden u aan door te gaan met oefenen tot u een score van 100% hebt bereikt. U beheerst de taalregel dan volledig.

Als afsluiting ontvangt u een eindtoets over alle taalregels. U bepaalt zelf wanneer u de eindtoets maakt want u houdt tot 10 weken na ontvangst van de eindtoets toegang tot alle oefeningen. Zo kunt u de taalregels waarmee u moeite hebt eerst herhalen. De eindtoets kan maar één keer gemaakt worden. Bij voldoende resultaat ontvangt u een Van Dale-certificaat.

De datum van uw privétraining wordt in overleg met u vastgesteld. U kunt via het inschrijfformulier aangeven in welke maand u de training wilt volgen.  

Privétraining in september 2021 locatie en datum in overleg  
Privétraining in oktober 2021 locatie en datum in overleg  
Privétraining in november 2021 locatie en datum in overleg  
Privétraining in december 2021 locatie en datum in overleg  
Privétraining in januari 2022 locatie en datum in overleg  
Privétraining in februari 2022 locatie en datum in overleg  
Privétraining in maart 2022 locatie en datum in overleg  

 

  Inschrijven Taaltraining Correct Nederlands Programma Taaltraining Correct Nederlands Agenda Taaltraining Correct Nederlands