Routebeschrijving

Ons kantoor in Antwerpen is het eenvoudigst te bereiken via de volgende routes:


Grotere kaart weergeven

Bezoekadres:

Katwilgweg 2
2050 Antwerpen
 

Openbaar vervoer:

Met als startpunt station Antwerpen Centraal kies je voor tram 2 of 15 richting Linkeroever (vanaf halte Premetrostation Diamant) of tram 3 richting Zwijndrecht (vanaf halte premetrostation Astrid). Stap uit bij tramhalte Antwerpen Linkeroever P&R. Steek de straat over aan de lichten richting autostrade. Het gebouw van Concentra zie je aan je rechterzijde. Neem opnieuw aan de lichten het voetpad om over te steken. Van Dale huist in het pand van Gazet Van Antwerpen.

Vanuit Brussel, Hasselt, Nederland:

Volg op de ring rond Antwerpen (via E19 of E313 of A12) de autostrade richting GENT. Ga door de Kennedytunnel onder de Schelde door en sorteer rechts voor. Neem de eerste uitrit na de tunnel (ANTWERPEN - L.O.). Volg het rechterbaanvak tot aan de stoplichten. Bij het eerste stoplicht rechtdoor, tweede licht links, derde licht links, bij het vierde licht het midden aanhouden en afslaan naar links. Rijd het industrieterrein ’Katwilg’ op. Van Dale huist in het pand van Gazet Van Antwerpen.

Vanuit Gent:

Volg de E17 richting Antwerpen. Neem de afrit Kruibeke en sla aan het einde naar linksaf. Rij rechtdoor tot op de rotonde richting Zwijndrecht. Blijf rechtdoor rijden door het centrum tot het gebouw van Gazet van Antwerpen op uw rechterkant ziet. Sla achter het gebouw rechtsaf naar het industrieterrein ’Katwilg’. Van Dale huist in het pand van Gazet Van Antwerpen.