Stuur jouw Woord van het Jaar 2018 in

We gaan op zoek naar hét nieuwe woord van 2018! Daarvoor hebben we jouw bijdrage nodig. Wat vind jij het beste, mooiste en/of leukste nieuwe woord* van 2018?  We zijn erg benieuwd …

 

Je kunt via woordvanhetjaar.vandale.be jouw favoriete woord van 2018 insturen tot en met dinsdag 27 november 9.00 uur. Geef er een mooie omschrijving bij!

 

Vanaf 28 november kun je via woordvanhetjaar.vandale.be stemmen op de achttien door Van Dale genomineerde woorden. Dus straks kun je meebepalen welk nieuw woord volgens jou hét Woord van het Jaar 2018 zou moeten zijn.

 


* De woorden die je instuurt, moeten in 2018 ontstaan zijn.

 

Ketnet organiseert ook dit jaar weer de verkiezing van het Kinderwoord van het Jaar 2018. Meer informatie volgt snel. Bekijk hier het Kinderwoord van het jaar 2017.

 

 

De Woord van het Jaarverkiezing 2018 wordt in België georganiseerd door Van Dale Uitgevers en de VRT. Van Dale organiseert in Nederland een gelijkaardige verkiezing.

             

Vorig artikel
Volgend artikel

Probeer nu direct en zonder verdere verplichtingen Van Dale Online professioneel voor een dag. U krijgt tijdelijk toegang tot onder andere: de Dikke Van Dale, Oxford Dictionary en de online woordenboeken Duits, Frans en Spaans. Klik hier om een proefabonnement Van Dale Online professioneel aan te vragen.