Werkwijze

Werkwijze

Vertaalbureau Van Dale Vertalingen levert vertalingen waarbij hoge kwaliteitsnormen worden gehanteerd. Iedere vertaling doorloopt een zorgvuldig proces.

Nadat u met ons contact hebt opgenomen, spreekt een van onze projectmanagers het project met u door. Naar aanleiding van dit gesprek wordt een offerte opgesteld.
Na uw akkoord op de offerte wordt het project in gang gezet. De projectmanager die voor u de offerte heeft opgesteld, zal gedurende het hele proces uw contactpersoon zijn.
Deze projectmanager selecteert een geschikte vertaler. Alle Van Dale-vertalers hebben uitgebreide werkervaring en vakspecifieke kennis. Door het beheer van uw eigen terminologie en teksten houden wij rekening met uw specifieke terminologiewensen.
De voor u geselecteerde vertaler gaat aan de slag en koppelt eventuele vragen terug aan de projectmanager. De projectmanager neemt indien nodig contact met u op.
Zodra de vertaling is geleverd door de vertaler, gaat de revisor aan de slag. Ook onze revisors zijn geselecteerd op hun ervaring en kennis van een specifiek vakgebied. Indien er nog vragen naar voren komen, zal de projectmanager contact met u opnemen.

Bij uw vertaling ontvangt u een Van Dale-kwaliteitscertificaat als bewijs dat uw vertaling is uitgevoerd volgens onze kwaliteitsnormen en –processen. Uw projectmanager kan u meer vertellen over onze garantieservice.

Van Dale Vertalingen bewaarservice

Vertaalbureau Van Dale Vertalingen bewaart de aan u geleverde vertalingen, strikt vertrouwelijk, minimaal 5 jaar op zijn servers. U kunt op elk gewenst moment een oude vertaling bij ons opvragen. Wij vinden het vanzelfsprekend dat we hiervoor geen kosten in rekening brengen. Wilt u uw vertalingen niet laten bewaren, maar juist laten vernietigen, dan zorgen wij daar uiteraard voor.

Ook voor een spoedvertaling, correctiewerk, dtp-werk en vertaling op locatie bent u bij Van Dale Vertalingen aan het juiste adres. Kijk voor meer informatie bij Speciale wensen.