Frans vertaalbureau Van Dale Vertalingen

Frans vertaalbureau Van Dale Vertalingen

Het Frans behoort met 120 miljoen moedertaalsprekers tot de wereldtalen. Niet alleen in Frankrijk, maar ook in delen van België, Zwitserland, Canada en in heel wat Afrikaanse en Caraïbische landen is Frans de voertaal. Daarnaast is het Frans belangrijk als een van de talen die worden gebruikt bij internationale instellingen en in het diplomatieke verkeer.

Frans is voor veel Nederlandstaligen een lastige taal. Op het gebied van spelling bijvoorbeeld. Daar bestaan soms subtiele verschillen, zoals tussen lieu (plaats) en banlieue (voorstad). Zeker zo verraderlijk zijn woorden die ons bekend voorkomen, maar die in het Frans nét iets anders betekenen. Zo vertaal je ons bonbon – hoe Frans dat ook klinkt – met chocolat. Als Fransen het over bonbons hebben, bedoelen ze snoepjes.

Ook zijn er taalverschillen tussen Franstalige landen onderling. Zo gebruiken Walen de telwoorden septante (zeventig) en nonante (negentig), die in Frankrijk onbekend zijn.

Wie in het Frans communiceert, wil goed voor de dag komen. Alle reden dus om te kiezen voor de zekerheid van een professionele Franse vertaling van vertaalbureau Van Dale Vertalingen.

Waarom Frans vertaalbureau Van Dale Vertalingen?

Bij vertaalbureau Van Dale Vertalingen bent u aan het juiste adres voor een perfecte Franse vertaling. Onze vertalers en revisors zijn allemaal moedertaalsprekers en academisch geschoold. Tevens zijn zij speciaal geselecteerd op hun uitgebreide werkervaring en vakspecifieke kennis.

  Vertaald door de beste vertalers
  100% revisie door vakspecialisten
  Conform ISO-norm 9001 en NEN-norm 15038
  Klantspecifiek terminologie- en tekstbeheer
  Met Van Dale-kwaliteitsgarantie
  Vakvertalingen: financieel, juridisch, medisch, technisch,
     beleidsteksten, jaarverslagen & corporate communicatie,
     marketing & communicatie

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor uw vertaling Frans >>

Engelse vertalingen
• Duitse vertalingen
• Franse vertalingen
• Spaanse vertalingen

• Italiaanse vertalingen 
• Portugese vertalingen 
• Zweedse vertalingen