Trainingsvormen

Trainingsvormen

Bij Van Dale Taaltrainingen kunt u op verschillende manieren de taalcursus van uw keuze volgen.

 Privéles Incompanytraining Maatwerk  
       

 

Privéles

De Van Dale Taaltrainingen worden als privétraining gegeven. U krijgt op deze manier persoonlijke aandacht van de trainer. Als voorbereiding op de training maakt u een toets om uw startniveau te bepalen.

 

Incompanytraining

Onze taalcursussen zijn ook zeer geschikt om als groepstraining bij u op kantoor te organiseren. Voor deze vorm van training geldt dat de deelnemers een gelijkwaardig startniveau moeten hebben. Daarom ontvangen de deelnemers van tevoren een intaketoets.

Wilt u een incompanytraining boeken? Neem dan contact met ons op via +31 (0)88 700 2793 of via het contactformulier.


Maatwerk

U wilt een training:
- toegepast op uw persoonlijke werkzaamheden;
- met teksten in het jargon van uw bedrijf en branche;
- op dagen en tijden die u schikken;
- privé of samen met collega(‘s);
- bij u op locatie of online via Zoom
- rekening houdend met uw taalniveau;
- van een trainer met ervaring in uw branche en/of functiegroep?

Dan kiest u bij Van Dale Taaltrainingen voor maatwerk.


Voor u begint
Voorafgaand aan uw maatwerktraining hebt u eerst een intakegesprek en maakt u (online) een schriftelijke toets. De resultaten van het intakegesprek en de toets geven inzicht in uw leerdoelen, niveau, wensen en leerstijl. U ontvangt vervolgens een trainingsadvies met bijbehorende offerte. Indien u met een of meerdere collega’s de training wil volgen, doen wij een voorstel voor een groepsindeling gebaseerd op startniveau en leerdoelen. Zodra u akkoord bent, plannen wij uw training. Dit alles kan op zeer korte termijn plaatsvinden. De Van Dale Maatwerktaaltrainingen kennen geen wachtlijsten!

Wilt u een afspraak maken om uw speciale wensen te bespreken? Neem dan contact met ons op via +31 (0)88 700 2793 of via het contactformulier.