Maatwerk

U wilt een training:
- toegepast op uw persoonlijke werkzaamheden;
- met teksten in het jargon van uw bedrijf en branche;
- op dagen en tijden die u schikken;
- privé of samen met collega(‘s);
- op een locatie naar keuze (ook in-company);
- rekening houdend met uw taalniveau;
- van een trainer met ervaring in uw branche en/of functiegroep?

 

Dan kiest u bij Van Dale Taaltrainingen voor maatwerk.

 

Voor u begint
Voorafgaand aan uw maatwerktraining hebt u eerst een intakegesprek en maakt u (online) een schriftelijke toets. De resultaten van het intakegesprek en de toets geven inzicht in uw leerdoelen, niveau, wensen en leerstijl. U ontvangt vervolgens een trainingsadvies met bijbehorende offerte. Indien u met een of meerdere collega’s de training wilt volgen, doen wij een voorstel voor een groepsindeling gebaseerd op startniveau en leerdoelen. Zodra u akkoord bent, plannen wij uw training. Dit alles kan op zeer korte termijn plaatsvinden. De Van Dale Maatwerktaaltrainingen kennen geen wachtlijsten!

 

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen of hebt u vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)88 700 2793 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

In-company

Onze taalcursussen met het vaste programma zijn ook zeer geschikt om als groepstraining bij u op kantoor te organiseren. Ook voor deze vorm van training geldt dat de deelnemers een gelijkwaardig startniveau moeten hebben. Daarom ontvangen de deelnemers van tevoren een intaketoets.

 

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen of hebt u vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)88 700 2793 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

 

Contactformulier

*Verplicht